Kvalitetskoordinator – fødevaresikkerhed

fødevaresikkerhedFlere og flere virksomheder benytter en af Vicath EQ’s medarbejdere til koordinering af særligt udvalgte områder, bl.a. tilbyder vi løbende vedligehold af kvalitet og fødevaresikkerhed.
Hvad enten man arbejder med egenkontrolprogram eller standarder som BRC, GMP+, IFS, ISO 22000 eller FSSC 22000, tilbyder vi at lave det praktiske arbejde i forbindelse med vedligehold af kvalitetsledelsessystemet i tæt samarbejde med jeres virksomhed.

Vi kalder det koordinatorservice.

I mange år har vi haft fødevaresikkerhed som et af vores kerneområder, så koordinatorservice kan være en god måde at bruge vores erfaringer på.

IMG_47121-300x200Vi udarbejder risikoanalyse, hvor de mikrobiologiske, kemiske og fysiske forhold gennemgås. Der udarbejdes HACCP plan og lægges programmer for diverse GMP/PRP’er.

Opgaven som kvalitetskoordinator består typisk i årligt vedligehold og planlægning af kvalitet og fødevaresikkerhed, opdatering af fødevaresikkerhedssystemet, ajourføring af mål for fødevaresikkerheden. Dokumenter gennemgås og ajourføres ved Interne audits. Kvalitets- og fødevaresikkerhedspolitikken vurderes. Der udarbejdes forslag til procedurer og instruktioner i tæt samarbejde med virksomheden f.eks. måling af temperaturer jf. gældende lovgivning, rengøringsplaner eller udtagelse af mikrobiologiske prøver. Der afholdes kundetilfredshedsanalyser. Der deltages i ledelsens evaluering, evt. medvirken ved ekstern audit samt løbende rådgivning om kvalitet. I forløbet kan der være brug for undervisning af medarbejdere, som vi også gerne udfører. Undervisningen gennemføres med medarbejderne i aktiv deltagelse ud fra jeres ønsker omkring emnevalg.

Vi tilbyder også koordinatorservice på miljø, arbejdsmiljø, sikkerhedsleder og som sikkerhedsrådgiver.